Saturday, 8 October 2011

Wedding day jaja & Husband

Salam..

Hari ni kitorang pergi kenduri kahwen...Rasa dah lama tak dapat jemputan kwen..Tapi esok ade lagi..Jiran sebelah umah nak nikah kan anak dia..Weiii bleh makan kenduri lg..Secara officially nye aku tak payah masak hoye2!...Tak payah aku nak pikir nak masak ape...Just pakai seliper terjah umah sebelah pastu ngap la suka hati hikhik...


Kenduri kahwen ni diadakan di Taman Pertanian kat kuantan ni..Elok2 je kirorang sampai pengantin baru nak berarak..Tapi dorang bkn berarak jalan kaki..moden cket..Naik kereta & diekori traktor mcm keretapi..hihi..Canggih kan? Aku tgk pon teruja..Waaa daratnye kau mama!..


Jom layan gambar2 dorang yang tersangat la cantik view nya..Ala-ala wedding dalam taman gitu..Tapi mmg dalam taman pon..Cantik sgt suasana dia..Siap ada jemput band khas lagi..Wah2 kemain wedding ko jaja..Mak jeles tau! Siap bwt Pre Wedd lagi..Zaman aku tahun lepas mana ade mcm tu..hehehe takde maknanya..Kena pelangkong ngan abah aku ada bwt benda2 pelik gitu kat kg aku tuh..


Mama & Adik begambar dulu b4 make up mama cair...kekeke

The Bride & Groom

Wah2 kemain kamu jaja

Traktor + keretapi...

Miza jadi driver pengantin...

Papa & Adik..

Adik tak tenyum2 pon..papa je yg lebih2

Terjumpa lak Aunty Gmah..( fiancee to be..Insyaallah kalau takde aral kitorang datang majlis awk yer)

The Handsome & gorgeous pengantin (betul ke aku eja tu)

So Sweet la korang....Glemer gitu =)

Pengapit sebelah bila lagi?? hehe

Pre Wedd PhotoShoot..So nice! ( Ples lev ur sign here!)

Deco Buai yg sangat cantik..Tapi tak dapat bergambar kat sini..Laki aku marah hahaha..

Jaja & Husband

Sian adik..panas..topi dah terbang ke mana??

Hodohnye sign aku hikhik..Nak cepat kan..teketar2 pon ye..mcm nak sign surat nikah lak..Nebes giler!

Kami sudah mau balik...

Antara isi door gift..Walah cute bangat! Tq pengantin.. =)

P/s : To Jaja & Husband...Semoga korang bahagia sampai akhir hayat..Harap korang tabah dengan dugaan dlm alam rumah tangga neh (ceh budgetnye ayat) hehehe...Aku tak reti dah nak ucap ape..Cpt2 dapat anak-anak yang somel =).. Thanks atas jemputan korang...!

4 comments:

myxa said...

ameer sangat comelll la... dahlah behave... jeles ai tau...

Mrs Hafidz'joo'Din said...

hihi..tq acik miza sbb puji saya..Kakak aisyah pon dah pandai jalan..saya lg jeles!

NasZ said...

kelas gitu. hehe.

MOHD NASER.com

Mrs Hafidz'joo'Din said...

memang keeerlaaaaas ! =)