Monday, 10 October 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"


Hye semua...dup dap dup dap..adoii seramnye nak msuk segmen abg nasz ni ..tapi kena kuatkan semangatla kalau kena kritik..hihi..Nak tau lebih lanjut..sila klik SINI

Conpem blog cikai aku ni kena kow2 punye..Yerla org baru kan mana Pro lagi( ceh ayat bekap diri sendiri)..heee~ ~ ~

Hurm tak sabau nak tgk reaksi blogger lain..Harap2 dgn komen dorang aku boleh meng'improve'kan lagi laman maya ku ini..Tolong2 komen ye kawan..Bukan senang aku nak tadah telinga nih...hehe..

Tq Abg Nasz bukak segmen ni =)

11 comments:

3no gr33ny said...
This comment has been removed by the author.
3no gr33ny said...

pada hamba..halaman tuan hamba dah okay..just adjust setting..no need la kot wor verification bila nk komen..baru seronok.. =)
hamba dari segmen yang sama

Mrs Hafidz'joo'Din said...

word verification tu tak tau cmne nk buang =)..Masa setting dulu pakai tekan je..Tu la mmg menyusahkan kan? Tq bg komen..=)

Yatie Awang said...

akak pun join

pada akak pulak, kalau guna reka letak sebelah je cantik, lagi nampak kemas dan teratur

tentang verification word tu, pergi kat dashbord, tetapan, ulasan dan cari papar pengesahan perkataan, klik tidak, save...

tukar bahasa dululah, akak guna BM JE

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Tq kak sbb bg cara nak buang tu..hihi..

Aritu mmg sy nak letak sebelah je tp member dah bwt sebelah..kiranya nak wat lain cket buat 3 column hihi..

✿Cik Suer✿ said...

komen cik suer: belog ni ok da.. xda pa2 nak kritik.. ngee ^__^

fiezah91 said...

hye. hehe.blog dah ok. loading pun cepat je. hehe..

datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

cik sue : Tq tolong komen...nnt sy terjah awk yer =)

fiezah : td saya dah bukak blog awk tp tak jumpa komen kat mana hihi..nnt sy tgk smula yer..

KiMiE said...

Salam..blog yang kemas dan menarik..cuma kalo boleh widget yang tak diperlukan tu buang la ye..
-sekadar pendapat- :)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

kimie : tq ats komen anda..sy rasa dah tau mana yg ptut dibuang hihi

nadiyahashim said...

blog ni comey macam anak you.. ;)