Tuesday, 15 November 2011

Eiiyeeeeew MENYAMPAH kot

Hehe..actually ni kisah kesinambungan kami di Cameron Highlands..

 AMARAN : ENTRY INI AKAN MEMBUATKAN ANDA MENGGELI KAT TUAN PUNYE BLOG

Hehe aku pon ase macam mengada-ngada tahap dewa bila nak pos entry ni..Tapi takpela..ini kan diary..dah tua2 besok..kalau baca balik blog ni mesti happy jer..Senyum sampai ke telinga..pandai lagi ke aku mengelola pC bila dah kerepot huhu..

Nak tahu tak kenapa aku gediks sgt ni..hehe..Takde la..ok aku cerita yer..Sebenarnya aku dah lama request kat cik Hubby yang aku nak tuttttttt...Walaupon aku bukanlah pompuan yang suka tuttttt...Tapi saje ngengada nak jugak..Bila tgk dlm tv aku pon mengidam jugakla..hihi..Tapi tak dapat2 jugak..Akhirnya bila sampai in right time & right place..i Got it! Hoye2! Mekacih2..Walaupon ianya hanyalah sekadar                                       

apa?



apa yer?




apa ek?






apa la woi?






hehehe ok2..ianya hanyalah sekuntum bunga =) (huh itupon saje wat gempak) Tapi ada yang bestnye..bunga ni ada nama..wah wah kemain kembang kuncup kau bercerita mama!


 Yang terharunye hubby bagi 3 jenis bunga haa.. (agak2nya buhsan aku asek sebut bunga2 jer) hehe..Padahal aku nak sekuntum jer..konon2 romantik la bagi banyak2 camtuh..ceh..!

Bunga Papa syg Mama

Bunga Papa ingatkan Mama

Bunga Papa cinta Mama (hahaha jgn termuntah hokey!)

Adik pon dapat bunga sebab sama colour ngn baju dia..Tido dengan bunga dia =)

Ini la bunga-bungaan kami..Mekacih papa..We Love U Much2.. =)

7 comments:

mieja said...

ollo..ollo..tomeyy sgt ameer tido dlm carseat tu...geram tul tgk.... anyway, tulip tu kalo takmo mailah bwk opis..hahah...

Mrs Hafidz'joo'Din said...

huhu bunga itu sudah layu kat dapor hahaha

Kemn Azmaili said...

best nye dapat bunga..last husband bg bunga masa bercinta dulu ler..dah kawin setakat ni masih setia menanti..hihi

Mrs Hafidz'joo'Din said...

hehe aku ni kes paksaan kalau tak takde maknanya dia nak kasi haha

NURULHANIF said...

wah so sweet.. hehe.. romantik gak judin ni.. hihi.. dlm kelas dlu senyap je.. hihi..

Mrs Hafidz'joo'Din said...

nurul jgn tak tau saya yg suh dia beli lama dah tp tk dpt2.. bukan dia rela hati sgt nk bagi tu hahaha

NURULHANIF said...

hi.. xpe.. kekdg lelaki ni dia malu2 gak kan.. hihi.. janji dia dh bg.. byk pulak tu skli bg.. hihi