Tuesday, 1 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!


Aku join segmen lagi ( ekau takdo kojo mama?) hihi..Korang wajib + sunat + makruh +harus klik SINI yooo! Jangan segan2 klik aje tak akan kena sebarang bayaran pon.. =) dapat ramai kengkawan lagi ada tau ( budget ramai tol nak mempolow aku) ngeeeeee~ ~ ~

Jom join ramai...weiiii...lepas ni mesti ramai follower datang bergolek2...hihi..Cis perasan lagi kau mama! Makin ramai kawan makin luas pandangan tentang dunia di alam maya ni ye dok..? Ha ape lagi jom la ramai2 memeriahkan lagi segmen dari blog comel ni ( ayat bodek kepada tuan blog supaya blog hingusan ni terpilih )   T__________T



Owh yer lupa pulak nak tag kawan2 comel ku...
 Leez
Wan Cikha
Si pembuat kek
Mama Nurul 


Weh korang wajib tau ikut segmen ni!!! 


Tuan Punya segmen syarat2 mu sudah ku penuhi..heeee...Mekasih buat segmen ni..Harapan ku kali ni aku dapat menang award yang bling2 neh...Tolong pilih daku! ( Shame on u mama)  =)

20 comments:

NURULHANIF said...

ok dd.. nati sy join.. thanks cz tag sy..:)

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Amyra Azhar said...

dtg follow awk dr segmen yg sama :D

Liyana Aisyah said...

singgah sini
dari segmen same
jemput datang

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Tq seme..nanti sy akan jalan2 & follow blog korang =

~aYu~ said...

salam. dari segmen sama. dh follow. jemput singgah blog sy lak.. :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye..
saya dari segmen yang sama..
kalaw ada masa singgah la blog saya..=)

YNA said...

salam kenal kak :)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

hai hai hai..tq seme..nanti sy jalan2 sana k..tq =)

alynfazlin said...

singgah sini dr belog azfa. :)

rahman said...

I am from the same campaign. Done follow u, follow me too k! ^_^

Eza Boom Boom :) said...

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Mrs Hafidz'joo'Din said...

hye tenkiu sume..akan ku terjah & follow blog kalian

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ said...

dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

♪ cik katak ♪ said...

jalan2 dari segmen yg sama :)

fieza24 said...

follow . dtg dr segmen yg sama . jom skodeng blog sy plak
http://fieza24.blogspot.com/2011/11/jom-naikan-jumlah-follower-dengan.html

PUTRY said...

dari segmen yg same ! done folo :) btw , salam kenal yeaa !

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Mekasih semua..nanti saya jalan2 blog kalian

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html