Wednesday, 11 January 2012

Aku semakin curang dengan ........

Hehehe..Jangan salah sangka dengan tajuk aku yg bikin kontroversi ni..Kalau aku ni retis hawt dah lama krew2 Melodi terjah..Hahaha..Jangan nak berangan hokay!


Aku ckp curang tu sebab dah curang dgn blog aku ni..Dah lama giler aku tak menghapdet entry dalam ni..Datang la pulak malasnye nak citer2 kat sini..Kalau time rajin dalam sehari pon aku boleh buat 3 entry..Takde idea pon yer jgk sebenarnya..Plus aku agak sibok membizikan diri lately ni..Membuat pelaburan bersama kawan2 tercinta hahaha..Selalu terpaksa kuar waktu keje demi memantapkan pelaburan kami..hehe..


Pasal pelaburan tu biarlah rahsia..Malas la nak canangkan kat orang..Nanti orang ckp bongkak pulak der..huhu..Tapi kalau niat nak tolong sesama manusia aku rasa takde hal..Insyaallah bila aku dah dpt apa yag aku target aku citer yer..Susah senang kita bersama..cewah..


Hari ni aku terpaksa cuti sebab my boy demam..Dari mlm tadi merengek2..tido pon tak lena..Kesian sgt..Yerla dia jarang demam sebenarnya tapi bila kena tinggi jgk la 38.5.. Doc takut dia makin panas..Pastu Doc siap ajar mcm mana nak tangani anak bila kena sawan..Alhamdulillah dia dah kebah skit tp still panas lagi..Masih tahap berjaga-jaga..Ya Allah permudahkan lah segalanya..


Amin




2 comments:

Mak cik leez said...

harap budak boolat tu cepat lega demam...kalau anak tak sihat si ibu la rase risau yg amat...rase cam tak mau berenggang gan anak..kan kan kan..
pasal hupdate blog..aku pon same la..time idea mencurah2..la tu jugak sampai 2 3 entry aku post..tapi time mood 'm' dtg, seminggu baru nak jengah skali

Mrs Hafidz'joo'Din said...

tu la..serba tak kena dibuatnye kalau dia tk sihat..menangis je..ni pon msih demam lagi..chewi pon br pas operate..mcm2 kan bila dah jadi ibu ni hikhik..