Thursday, 7 March 2013

Skin Care Nour Ain ! MELETOP!!

Hi & Salam Uolsss..


Tak sabar nak citer...Sebulan aku menahan nafsu sebab nak tgk keberkesanannya..hihi..Tarik nafas jup..hihi..


Hip2 horeee...Finally aku dah jumpa skin care yang sangat berbaloi2..Dah lah harga berpatutan..semua orang mampu milik..lepas tu sangat berkesan..Tapi mungkin bergantung individu jugak la kot..Mungkin ada orang tak serasi..Mostly aku baca komen semua bagi feedback yang positif!! Ouch ! Nanges T__T


Produk ni mula2 kawan aku yang perkenalkan..Ni blog dia Leez ..Dia ni kulit memang dah putih..lepas tu takde masalah kulit..tu yang mula2 tak caye..haha..amponzz..tapi bila tengok dia makin putih berseri2..gebu2..mula la terkenan dengan produk dia pakai..hihi..Memang mula2 aku pandang gitu2 aje ..yerla sekarang ni memang berlambak-lambak skin care orang jual..kolagennye yang tak kolagennya..Memang banyak giler kat pasaran..Kebetulan pulak masa dia offer aku tengah menerai produk lain..Huhu ku keciwak..Lepas tu aku terus beralih arah ke produk ni.,Hasilnye Ohsemm!!



Lepas seminggu pakai memang kulit muka terasa lembut gitu..Tapi lepas dua minggu memang akan nampak kesan dia..Lepas sebulan apatah lagi.. =)  Nak pulak kulit muka yang macam aku ni..Nak kata putih tidak sama sekali..Nak kata hitam..ada iras2..hihi..Tapi aku ni bekas penjerawat..Oh ayat aku..Maksud aku dulu muka aku ni sangat bermasalah..Jerawat..Eiyewww...Tapi bila start je mengandung dia beransur2 hilang..Hormon lah kot..Tapi kalau dah jerawat mesti meninggalkan bekas parut yang mendalam..



Bila dah try satu set 5 in 1 tu..hasilnya sangat mengujakan..Entah lah perasaan aku sendiri ke tak..Tapi kawan aku yang lain pakai pon dia cakap bagus sangat dan sudah me'repeat' order.. 1 set tu tahan lama..cuma serum & sabun je boleh guna dalam 1 bulan setengah..Yang lain2 tu mungkin boleh pergi ke 2 bulan lebih tau..Ke aku ni yang penjimat..Yerla krim tu pakai sikit2 je..bukan nak jadi mcm kuih tepung gomak..khennnn =)


Sang suami pulak sangat menyokong sang isteri me'repeat' order..hewhewhew..huh lega..Yerla orang laki ni memang suka isteri dia cantik sokmo depan mata dia..Tapi kali ni aku nak jadi dealer terus..senang..Beli banyak terus..Agak-agak tak laku aku jerla yang pakai..hihi..


Aku malas nak tepek testimoni orang lain..Aci la kan aku tepek gambar aku sendiri..segan pulak =P

  4 gambar di bawah adalah sebelum aku menggunakan produk ni... =)


Before 1

Before 2 - Dah make up sebelum pergi keje


Before 3 - Walaupon dah pakai make-up kulit muka sangat kusam..hukhuk

Before 4.. Dekat giler..hewhew..malu arhh..



Ni hasil lepas penggunaan produk Nour Ain.. Nak kata cantik tu taklah..tapi muka nampak lebih segar dan berSERI2 =)






Pic 1





Pic 2


 Ni dalam 2 minggu penggunaan =)





Pic 3

 
Otw pergi keja kat traffic light..sempat lagi aku amek gambar! huahua



Pic 4

Gambar dekat traffic light jugak sementara tggu lampu hijau..khas tuk blog!



Hiii amacam? berminat?? ngeh3...Jangan ragu2 okeh..Jom ramai2 cuba Nour Ain..

Memang dia tak segelemer Jenama tersohor yang lain..
Memang dia tak semahal SKII
Tapi hakikatnya hasilnya sgt ohsem!!
Try dulu baru tahu..hewhewhew..






P/s : NourAin Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nourain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.

Ciri-Ciri Product NourAin
* Beraskan Herba-herba terpilih
* Mengandungi vitamin C
* Sesuai untuk semua jenis kulit
* Tiada berlaku pengelupasan
* Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit
* Menyerikan kulit wajah 

* Sesuai untuk lelaki dan wanita





 produk Nour Ain adalah produk yang di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

1. NOUR AIN BEAUTY SOAP (MAL06051051K) RM 14

2. NOUR AIN UV FOUNDATION (MAL05061050K) RM 30

3. NOUR AIN NIGHT CREAM (MAL06051049K) RM 40



4. NOUR AIN FRESHENER TONER (LOT110200692K) RM 30



5. NOUR AIN VIT-C SERUM (MAL07050521K) RM 22






Gunakan tanpa was-was..

*Nour Ain.. Cahaya Keanggunan Sejati*

 kredit to owner blog..dah lupa nama blog









Harga : 5 in 1 : RM 100 SAHAJA + Free postage..


~peace~

Call me : 017-2526834

27 comments:

Mak cik leez said...

chaiyok3... smoga bisnes sukses,, produk Na memg ooosemmm... aku dlu mcm ko.. tp bila dh try sendiri mmg di akui keberkesanannya...

Mrs Hafidz'joo'Din said...

weeeiiii....lai lai lai...hehehe

ct@m@n@qieem said...

mama y brsemangat...awk jgn hangat2 je hokeyyy!chayook2 mama...hehehe

Shammira said...

TGOK AWK YG BERSEMANGAT NAK PAKAI..
HEHEHE..BARU 4 HARI PAKAI TAPI TAK SABAQ NAK TENGOK KEBERKESANANNYAA..
MUKA AWK LEBIH SAMA NGAN SAYA..MASALAH KULIT GELAP KUSAM..
HAHA,KENA POSA SAT CERMIN MUKA..

najihahsuhaimi said...

saya pun pakai gak nour ain ni n kawan2 ade y tegur kulit muka dah makin bersih... :D

Anonymous said...

Sy pun br nak cuba harap2 menjadi In Sha Allah...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hai sis, nak tnya 5 in 1 tu apa dalamnya?

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Dalam 5 in 1 ada sabun pencuci muka, krim malam, krim siang, toner & serum
Rm 100 include postage

neena hashim said...

Ade lg tak?

neena hashim said...

Ade lg tak?

neena hashim said...
This comment has been removed by the author.
neena hashim said...
This comment has been removed by the author.
aini said...

salam,sy ada cek kat bpfk(biro farmasi)tp xjmpa pun number pendaftaran produk ni..mayb sy silap cari..leyh bg link direct x ke web kkm berdasarkan number tu.tq awk..

Anonymous said...

Product nour ain ada je dlm kkm list. Cari je nama nour ain

norafifahsokri said...

Dh try produk ni.. alhamdulilah sangat berkesan produk ni.. terus pki produk nour ain insyaallah :)

norafifahsokri said...

Dh try produk ni.. alhamdulilah sangat berkesan produk ni.. terus pki produk nour ain insyaallah :)

suzila wati said...

Sy dah pakai produk ni dlm eebln lebih kulit saya nmpk kering sgt dan mengalami gatal2.....apa yg perlu sy buat. sy memakai set lengkap nour ain..

Anonymous said...

Visit facebook : https://www.facebook.com/StylishIntrend for beautiful clothes!
Or follow our instagram Stylish_Intrend :)

Anonymous said...

Sy br pakai 3 hari trial set muka jd gatal2 merah kemudian naik bintik2 kecik,muka jd pedih sbb berpeluh.sampai kena pergi klinik sbb bwh mata jd bengkak.dah stop pakai 5 hari.just nak tahu ada sesiapa berpengkalaman mcm ni?sbb rasa mcm nak continue pakai tp takut.tp kwn2 pakai ok jea.

Anne Aziz said...

Visit my fb jual pelbagai product https://www.facebook.com/pages/AAA-EXCEL-Beauty/148657705194142?ref=hl

Anne Aziz said...

Visit my fb jual pelbagai product https://www.facebook.com/pages/AAA-EXCEL-Beauty/148657705194142?ref=hl

mamamia said...

Macam nak try..ade nmpak blog jual 3 brg je 1 set..boleh ke pki 3 brg jek

Anonymous said...

dapat memutihkan kulit tak ?

Anonymous said...

Sy tgk ingredients die.parabens tu bkn sjnis kimia bbhaye ke?sy bru bli td tp tkt nk gune.tgk kt toner n serum die ad paraben tu.leh x sis tlg xplen kt sy,tq

Anonymous said...

Salam sy nak let go skincare nour ain ni sbb x sesuai dgn kulit sy.. 3in1 set+facial toner+serum if interested cntact me 0192279782

rosmasurida rusli said...

Sebelum nk tukar produk bru kne rehatkan kulit muka dlu 1mggu-2mggu. Kulit muka akn terkejut bila pkai produk bercampur campur. Share sbb dah ade pengalaman...

Ain Aafke said...

assalamualaikum..admin,tumpang iklan ye.sy nak let go shawl crepe 4 helai and bawal crepe..shawl rm6 and bawal rm 5.nak let go sebab tak pakai dah..kalau berminat boleh ws 01125464945 ..thank u admin