Friday, 17 February 2012

Semalam yg musnah

Semalam yang tak indah..Hancussss segala harapan..mcm lagu 'Pelamin Anganku Musnah'..huhuhu..tp aku ni bkn berkait dgn pelamin..Pelamin aku mmg dah lama musnah..Mak andam tu cabut2 letak dlm lori dia then simpan kemas2 dalam kedai dia..huhu..*kedekut


Semalam genap la 27 tahun laki aku tu..kalau dah genap tu haruslah ada keraian..Kang muncung sedepa dah tak hensem mcm spiderman..kekeke..Actually dia dah pow aku hadiah awal2..Tinggal nak beli kek jela..Tapi aku ckp kat dia tahun ni kek takde sebab budget sudah burst..atas alasan bulan ni gaji banyak ditaburkan ke klinik & hospital..paham2 jerla kalau dah pergi kesitu..


Tapi disebabkan aku yang mengidam lebih aku pon beli la hahaha..Aku pon dapat makan sekali..Sebab dia pon bukan penggemar kek..Kononnya nak wat suprise..Aku plan bila dia sampai umah aku nak tutup lampu then nyanyi lagu happy befday ngn Ameer sbb lately ni dia selalu balik malam..Tapi lain pulak yang jadi..Aku sakit kepala tiba2..Masa drive balik keje pon aku dah rasa kpala ni mcm nak sakit..Tapi bwt tak layan jer..Sampai je umah kepala makin sakit..Lepas tu rasa nak muntah pon ada..Nasib baik Ameer behave sgt dia asek main toys dia jer..Aku nak telan ubat perut kosong..So aku tahan jerla sampai laki aku balik..Nak ngamuk pon ada sebab dah tak tahan sgt..Bila dia sampai je aku ase mcm nak collapsed je..hukhuk..Mintak tolong dia bwt air milo cicah biskut telan ubat then bummm aku tidoooo...


Plan entah kemana..kek pon entah kemana..isk isk sian laki aku..Kek tu pon dah kantoi masa dia bukak peti..So takde la suprisenye dah..spoil btol la..Pukul 11 baru aku bgun &feel better..itupun sbb dgr bunyi bising..org main gendang..Rupanya anak bujang aku tepuk2 rak tv tu kuat giler..Tak sakit ke tangan dia..aduhai..tp takpela asalkan dia tak menangis pandai buat hal sendiri..


Dan pukul 11 tu jgkla aku suh hubby potong kek..tp takde beriye pon sekadar lepaskan hajat nak suh dia potong..pastu aku yg ngap..dia pon dah tak lalu tgh malam nak mkn kek..huhu sorry abg..Takpela yang penting hadiah dia suka dan dah pakai hari befday dia.. =)


Aku terpikir pulak nape aku blh skit kepala sampai mcm tu sekali..Nak kata aku ada migrain asanye takde..Mungkin aku banyak berjemur semalam..Ada site meeting pagi & petang..Habis meeting kena round site..Pastu panjat bangunan lagi..panas lagi..habuk lagi antobodi tak tahan..Nampak sgt jarang pergi site hahaha..hurmmm...aku tak pregnant hokay! Im in flag red! HAHA


Lepas tu ada lagi? yer..nak citer pasal budak bertuah tu..Semalam dia tido pukul 3.30pagi Hokay!! Hadoii...dari petang tu aku amek dari rumah BS dia sampai ke pagi dia tak tido! Lepas kena marah nangis kejap..pastu sambung main..Siap main cak cak ngan aku pukul 2 pagi..Ada ka patut? Aku tak taula kenapa budak bertuah tu ssh betol nak pejam mata..Eiisshh naik meroyan aku malam tadi ..Tu la harap2 mlm ni dia tak buat dah perangai tak senonoh tu..Ada aku fenggsann tgh malam buta sebab simptom mengantuk yang melampau..hihi..

ok la babai..mau basuh botol susu pulak..Esok mau terjun KL hantar brg adik..Yabebabedu..its time to shoppingggg...*cuci mata jer...OK.

RVC- RED VELVET CAKE YG SANGAT YUMMY..!!  





Happy befday papa! hihi tetiba je nak interframe kat sini...  ~lalalalal~


2 comments:

NURULHANIF said...

ank sy pun tdo kul 4 loni.. xthu nk buat camne dh..

Mrs Hafidz'joo'Din said...

yeke? sama la kita hikhik..