Thursday, 27 June 2013

Rebate ALCATEL @DIGI

Yuhu..Salam Uolsss..

 Haisshh kami sekarang kat opis berebut2 nak amek handphone android yang paling murah dipasaran!! ALCATEL nama dia..Sesape yang taktau lagi pasal ni meh sini aku nak citer..Lepas ni boleh lah bagi anak main tanpa ragu-ragu.. Kalau terempas ke terbaling ke takdela jerit2 sakan..sebab harga dia RM50 only!! Perghh..Memang berbaloi-baloi..Aku memula tak tau jugak pasal ni tapi ada officemate yang nak pergi beli..So aku pon ikut jerla sekali pergi buat booking.. Sebab telefon ni sangatlah terhad..Call dulu baru datang DiGi Centre kalau ada ready stock baru la pergi serbu..Nanti kalau walk in jangan haraplah nak dapat..Mesti penuh kedai tu..hihi..


Tadi baru lepas amek yang member punye 3 biji..Dorang kirim..aku suka je ikut..Suka dapat gembirakan hati kawan-kawan..Yerla dah ada peluang grab jerla..Tapi kalau korang nak amek orang lain punye kena bawak IC ori & salinan okay..Jangan sia-siakan masa & minyak kereta.. hihi


Dan satu lagi yang penting korang kena daftar dengan SKMM dulu..Umur dari 21-30 je yang layak..Erkkk cepat2 sape yang belum masuk 30 cepat grab peluang ni..Lewat sehari je dah kena reject tahu..Jom cepat2 serbu DiGi..hehe..















5 comments:

Anonymous said...

beli kt mana phone ni ?

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Digi Centre =)

Adik Ambulan said...

Digi centre mane ^^

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Mana-mana pon ada asenye..saya di pahang.

akmal said...

M5A/13, Jalan Pandan Indah 4/1, Taman
Pandan Indah-0341625797. Sini lagi 2-3 ari ada stock baru masuk.saya baru je kol tadi ;)