Thursday, 6 June 2013

Jom Berhari Raya Bersama Nour Ain Beauty Care!!

Salam.. Hyee.. Sila baca tajuk di atas dengan nada upin&ipin..betul3! hihi..Tak tahan puasa belum lagi dah sebut hari raya..hewhew


Hai korang..Sape yang belum order..meh cepat order..Dijamin korang takkan menyesal bahkan berkali2 akan memesan dengan saya..hehe lol.. Kepada yang bertanya saya bila stock sampai..sila wasap/msg saya balik ..Dengan ini saya mengishtiharkan stock baru Nour Ain dah sampai !! hiiii


Raya pon dah nak dekat..Masa ni la nak memperbaiki kulit2 kusam..yang ada jerawat2 halus tu..memudarkan parut2 jahat..Bila pakai confem nak pakai lagi..Sebab hasilnya akan nampak..tapi bukan dalam masa terdekat tau..Jangan assume korang pakai 3 hari akan nmpk perubahan sebab produk yang nampak kesan terlalu awal mesti ada something wrong somewhere..huhu.. Pakaila secara konsisten.. Inshaallah akan nampak perubahan yang ketara uolsss! Dan jangan risau complete set tu tahan sehingga 2-3 bulan..!! Wahhh..Adeyy menyampah pulak aku baca ayat aku ni..Hahaha..Aku nk cakap mcm very excited tapi dah rupa macam gedik pulak..lol



Tapi seyes taw..Apa saya cakap tadi betul.. hehe..No KKM pon saya dah bagi dalam entry sebelum ni..Jangan risau..Halal pon pasti..Setakat ini saya pakai Ok jer.. =)..Malah bertambah yakin dalam diri ni.. Dan yang pasti entry sebelum ni testimoni daripada saya sendiri.. Sila jenguk2 entry saya sebelum ni yer..



 
Me sentiasa berpuas hati dengan Nour Ain!




Complete Set : Sabun + Uv Foundation (krim siang) + Krim Malam + Toner + Serum RM 100 Include postage ( Semenanjung) 
 

Jom wasap/msg saya sekarang!! 017-2526834 ..Cepat sementara stock masih ada =)

2 comments:

ct@m@n@qieem said...

wau...mkin aktif brniage!hehehhehe

Mrs Hafidz'joo'Din said...

wahaha..haruslah benda yang baik harus di share kan ramai2