Wednesday, 28 August 2013

Kain Telekung Lycra Yang Selesa & Murah #Vol 2

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Masih tajuk sama entry sebelum ni tapi beza volume je..hehe..

Alhamdulillah sangat2..rupa-rupanya memang mendapat sambutan yang superb..!So dengan automatiknya kami restock design & colour yang baru yer..Colour yang #vol 1 semua dah habis untuk setakat ini..Kalau ada balik colour2 sebelum ini akan di update serta merta..hehe..


So kepada sesiapa yang dok tanya2 tu..meh tengok gambar kat bawah..Bila dah berkenan sila laju2 wasap/ meseg kami yer sebab memang ramai dok menanya bila nak restock..First come First Serve Hokey!

Ok..cekidauttt!!


A
B

 Ok ..ni nak habaq mai..Pattern kat bawah ni tang muka lain cket dari yg atas..Dia takde getah..Dia main sarung macam pakai tudung je..So simple..Tapi nak lebih baik pakai anak tudung =).. Cantek bhgian muka macam pakai tudung nak g jenjalan =P


C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

Ok Uolss..Cemaner? Suka tak? hihi..Cepat2..siapa cepat dia dapat.. =)

Harga Masih Sama RM90 Include Postage!!
Wasap/Meseg ( 017-2526834)
~peace~

~ALL SOLD OUT~

3 comments:

cIKhA said...

wah kain telekung plak ko dd..
yang muka ada getah je tu warna biru lembut ke putih ke xde ke?

Mrs Hafidz'joo'Din said...

hehe haruslah wann..
yg getah tu setakat ni kaler dah habis..
yg tggl pattern tu je ade..
tapi masih selesa =P

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.