Monday, 9 September 2013

Kain Telekung Lycra Murah & Selesa Vol 3#

Assalamualaikum semua..

Kini berganjak ke Vol. 3 ..thihi..Alhamdulillah..Tak sempat nak update semalam..Ni pon curik-curik update blog ni..tu pon pasal bisnesss..huhu.. Asal rajin..inshaallah ada rezeki.. Mula2 saje2 je nak pakai sendiri..Lepas tu terpikir nak berbisness..Macam biasa barang yang baik harus dikongsi reramai.. =P

Ok malas cakap banyak..jom tengok gambar yang mana berkenan yer uolss..Kalau rasa2 berkenan di hati cepat-cepat wasap/ text ke nombor dibawah =) Bila pakai memang terletak kat muka..Jahitan muka sangat kemas..Yang penting labuh dan kain sejuk..Seyesly memang sejuk..Kalau musim hujan ni lagi la sejukkk.. ^__^

Fyi masa update gambar ni dah ada a few sold out.. Ok satu lagi...Dan satu lagi korang boleh pilih nak yang ada getah kat kepala ataupun yang macam ada awning lembut tu..Dua-dua pattern tu memang sedap pakai.. =P





 Pattern : Jahitan bergetah di kepala

Magenta Pinky - Sold Out



Grey - 2 Available



Light Brown- Sold Out



Purple Biji Kundang- Sold Out


Pattern 2 Awning Lembut Di Kepala 
Light Purple


Soft Pink


Dark Purple

Heart Red


White Blue


Ok.. Siap!
Sesape yang berminat..Cepat2 wasap/text di 013-9433354 (ita) / 017-2526834 (Dd)

First Come First Serve! Booking Allowed Within 24 Hours!! 
Harga masih lagi termurah di pasaran RM 90 + Free Postage!!! =)

#update : 10/09/2013

4 comments:

Sarah Talib said...

Brapa harga sepasang..

Mrs Hafidz'joo'Din said...

RM 90 include postage dear =)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Anonymous said...

As salam. Tudung lycra tanpa getah di muka ada lagi ke?