Thursday, 12 September 2013

Kain Telekung Lycra Murah & Selesa Vol 4#

Assalamualaikum..

Okeh..kita berganjak ke no. 4 pulak yer.. 
Macam biasa..
Benda yang sama kaler je beza2..
Kali ni keluar kaler cantik-cantik jer..Memang ohsome! ngeee~~~
dan kali mi jugak pattern yang semua dijahit getah di muka..
Memang kemas..selesa dan sedap dipakai =)
Labuh dan tak panas..kain dia memang sejuk.......


Jom usha2 kaler baru sampai =)



Purple Biji Kundang- SOLD



Dark Blue- SOLD




Heart Red- SOLD





Soft Purple- SOLD




Soft Blue- SOLD




Grey- SOLD

#Walaupun kaler berbeza2 harga dia masih sama! RM90 + Free Postage!!

Ok..Kalau berkenan di hati cepat-cepat wasap/text saya   017-2526834 
~peace~

SOLD OUT ALREADY

3 comments:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


cIKhA said...

dd nak tgk kain telekung ni bleh x..ade yg nk tgk kainnye jenis camne ;)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

okeh boleh2..meh datang