Wednesday, 12 March 2014

Tabung Nuffnang Kitak!

Assalamualaikum..


Woot3..feeling meh! huahua..dah lama tak tengok earning kat Nuffnang sebenarnya..Kadang-kadang rasa kecewa..tapi bila tabung dah gerak mula berkobar-kobar nak update entry baru..haha nampak sangat tak ikhlas disitu.. Hihi takde lah suka-suka je..blogger sendu macam ai ni mana lah dapat banyak pon..dapat sehengget pon dah kira suka tau. Sepanjang 3 tahun jadi blogger ini kali pertama aku dapat CPUV tu..hewhew..Bukan senang tau nak dapat ha..Dapat sehengget pon suka sangat dah.. ha ha ha.. Ciput je pon tapi hasil usaha kita dan kawan yang tolong masukkan duet dalam tabung kiter.. =) especially my SIL


Okeh..A million thanks to Nuffnang   sebab derma dalam tabung kitak. Sebenarnya dulu tak paham sangat apa function benda ni tepek kat blog..Orang tepek kita tepek..Nak dapatkan CPUV tu lagi la..Tak tahu macam mana nak tarik perhatian En. Nuff tu..haha..Ok En. Nuff Teruskan masukkan duet dalam tabung kitak..Dapat cash out nanti boleh lepas bayar road tax kereta pon ok sangat dah..hihi verangan sangat kau meh  ^_____^





Tabung Kitak!! Kitak sukak! Kipidapp DD!!  

6 comments:

nana kimie said...

alhamdulillah..rezeki kan kak:) tahniah!

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Maceh..tu la like2

Normi Nieza said...

alhamdulillah..xlama lagi blh cashoutlah tu...klik iklan tambah pendapatan awak..:)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

hehe..memang kadang2 klik sendiri haha ..tapi rasanya mcm tak boleh

ct aman said...

wau..bravo..

Diyana Hani said...

tahniah..btw..hani follow sini..jmpot follow hani yeerr