Sunday, 17 June 2012

Aku sakit gigi..huwaaaaa!

Dalam keterpaksaan ku mengarang entry baru....huhu

Dari pagi aku dok menanggung sakit yang dtg tanpa diundang..Dahlah tak diundang sakitnya dtg pastu ok..pastu dtg balik...Adoilaaa..Mcm kuman tu tido..pastu bangun kaco gg aku..pastu penat dia tido..Ceettt! Ingat dlm mulut aku ni theme park ke? Hawau !

Aku dah telan pain killer tp mcm ada ura2 nak sakit balik ni..Takutnya aku nak tempuh jam yang akan dtg..Ropa aku ni dah tak mcm org bila tahan sakit tu..Aku ase nak lempang orang jer..berani kacau meh!

Hurm, Ya Allah kurangkanla sakit ni...GG aku ni takde lubang pon..sensitif punye kes ni..Adoillaaa..kornik nye,,,aku ase baik sakit bersalin takdela sehazab ni..huhu..

Okla babai malas nak membebel banyak..kang pc ni aku lempang..HAHA..


1 comment:

fiza said...

Memang hazab klo sakit gigi...tak suka.