Wednesday, 15 August 2012

MyBlogTurnsOne!

Assalamualaikum..

Memang dah lama giler tak menghapdet blog ni..Umur blog aku pon dah setahun! Wow how time flies! Entah ada org ingat lagi ke tak..Dah lah memang sedia dok ramai kawan dlm ni...huhu..Hurm rasa nak berblog kembali la..Selama ni ikut mood suka hati haku jer nk updet ke tak..Kali ni klu free nak mewajibkan diri kembali masuk ke alam blogger suam2 kuku ni hehe..Kiranya kalau ikut citer hindustan "kelahiran semula" ...

Owh MamaAmeer Welcome Back! huehuehue..Selamat Berpuasa uollls!

Budak Tecik Byk Ragam! Grrrr

2 comments:

Mak cik leez said...

aku pon hupdate blog ikut mood...kadang2 berbulan lansung tak jenugk..nasib le bukan blog idaman malaya, kalau tak conpem readers dah blah

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Huhu sama la kita leez..dulu je aku xcited skrg mcm lemau2 jer hukhuk